I nära samarbete med Navet Science Center har vi på Zenton skapat en unik och interaktiv upplevelse till deras nya utställning SmåFysik – en levande 3D-animerad salamander, Triton!

Med hjälp av enkel, stabil och hållbar multimediateknik där ljud, ljus och projiceringar synkroniserat skapar en unik upplevelse, har vi levandegjort Triton. Han är inte bara en vanlig salamander; han är en äventyrare som klättrar ur sin tavla och tar sig an världen med stor entusiasm och berättar hur spännande fysikens underbara värld är.

Navet Science Center har skapat en magisk värld i sin utställning där de yngsta upptäckarna kan krypa, klättra och utforska på sina egna villkor, omgivna av fysikupplevelser som förundrar och inspirerar. Det är en plats där barnen styr…. och vi måste erkänna, det kan vara lite av en utmaning för oss vuxna att navigera oss fram!

Vi är oerhört stolta över att vara en del av detta projekt och att få möjligheten att bidra till en plats där nyfikenhet och lärande går hand i hand. Kom och upplev den lekfulla världen av SmåFysik på Navet Science Center – ett äventyr för de små men med stor fascination för alla åldrar!

Läs mer om Navet och SmåFysik här: