/, interactive surface, Köpcentrum, living surface, ljud, ljuddesign, multitouch, Retail, touchapplikation, uppdrag/Zenton levererar digitalt butikskoncept till Mühlow, Framtidens butik.

Zenton levererar digitalt butikskoncept till Mühlow, Framtidens butik.

Zenton har som partner till Mühlow www.muhlow.se utvecklat ett unikt digitalt koncept för framtidens butik som skall symbolisera ekosystem och åskådliggöra naturens skönhet.

I butiken blandas akvarier med riktiga fiskar från olika delar av världen med tyger av bland annat banan och ananas, kläder som produceras i ekologiska material som inte förorenar naturen och produkter som är hållbara och eko-innovativa.
Zenton fick uppdraget att bland annat vara konceptuell partner och tekniskt samt digitalt ansvarig.
Här producerades allt från ljuddesign som tar oss till olika kontinenter och lyfter upplevelsen i butiken till animerade geckoödlor och fjärilar som kryper och flyger på väggarna med hjälp av projiceringar.
Det simmar animerade 3D fiskar i ett interaktivt golv mitt i butiken och i skyltfönstret monterades det 5st 82″ LED-skärmar med chassin som designades för att passa in i butiksmiljön. Alla skärmar skickar synkroniserade budskap för bästa upplevelse och kvalitet.
Film från Mühlow