Välkommen till en historisk resa tillbaka till vikingatiden! Vi på Zenton är stolta över att ha arbetat med Trelleborgen för att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för deras besökare i den nya basutställningen.

Trelleborgen är en vikingastad belägen i Trelleborg, Skåne, och var en viktig knutpunkt för handel i Norden under 900-talet.

Vi har haft äran att leverera komplett upplevelse / immersiv multimedialösning, från idé till produktion och installation i nära samarbete med museets team. Med hjälp av det bästa teamet, senaste tekniken och vår passion för historia, har vi skapat en levande och engagerande upplevelse som tar besökarna på en spännande resa genom vikingatiden.

Med hjälp av film, 3D-visualiseringar, ljud- och ljuseffekter, projiceringar och mycket mer, tar vi besökarna på en resa genom vikingarnas vardag och kultur. Från deras traditioner och klädsel till deras vapen och krigstekniker, är det en fantastisk upplevelse som ger en djupare förståelse för vikingarnas liv.

Vi är glada över att ha haft möjligheten att arbeta med Trelleborgen och få vara med för att skapa en sann upplevelse för besökarna och lämna en varaktig inverkan på dem. Besök Trelleborgen och ta del av denna unika och fascinerande upplevelse!