Zenton har skapat och utvecklat en interaktiv lösning för projection mapping av en Arkitektonisk modell / Urban Maquette för och i nära samarbete med Next Step och  Innovation Destination Torslanda. utveckling av Volvoområdet i Göteborg.
I uppdraget ingick att projektera, planera samt producera innehåll som film och animationer samt utveckla en anpassad styrning i form av en app som passar in i Next Steps övriga digitala design. Appen utvecklades av oss i nära samarbete med Next Steps designavdelning.
Vi tog fram och installerade passande teknik som både är stabil, styrbar och övervakas på distans. Allt styrs trådlöst över WiFi för att hålla ner på kabeldragningar och all teknik är helt gömd. Projiceringen synkroniseras med två skärmar för att presentera information och bilder i synk med projicering.

Resultatet blev en ökad upplevelse vid presentationer runt modellen samt möjlighet att tydliggöra flöden och belysa platser som diskuteras eller presenteras på ett enkelt sätt via en tablet/ app. Modellen är tänkt att uppdateras och kompletteras med information löpande.